Sweet Bumblebee.
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Story About The Best


Terima Kasih
Rabu, 23 November 2011 | 12:09 PG | 0 panda
Assalammualaikum . hey kawan-2 . . korang-2 sihat ta ? sihat alhamdulilah . . sorey ecah asyik update blog jew . .:face64: korang ta kesah kan kan . .HAHA korang sudi ta bace storey ecah ? kalau sudi terima kasih bnyak-2 :h: kalau ta sudi tinggal tekan X tu jew . .:face50:hari nie ecah nak storey , pasal ex ecah and membe ksygan ecah . . if nak tahu cpe , terus kan lha bace smpai habis . . kw ta nak tahu ? sokey bule berambus . .:face40:

oke start cete . Dolaa smpi hati kw buat aq mcm nie kan ! kw sanggup pasang bnyak-2 , betol kate beta kw still ta berubah lagy . kw dha bnyak buat mcm-2 kat aq , tapy aq diam and dpat terima kw lagy , tapy skrg ? sorey dolaa , aq memang dha ta bule nk maaf kan kw lagy :face59:. skrg aq baru sedar , selame sebulan lebiy kte coup , kw ta penah jujur ngn aq kan ? ta nak mengaku mampus kw lha . . !!!btw aq sedih ngn pergai kw .:face47: .aq kat sini punye ah setia ngn kw ! tapy ap yg aq dpat .!!

sokey lha dolaa , aq ta kesah lha kalau kw nak buat aq mcm nie , aq tahu aq memang ta bule jdy yg terbaik untuk kw kan kan ? sbb uh kw psg bnyak . . kw ta bule tipu aq dolaa , sbb budak pmpuan tu sendri inbox aq. ckp yg die tu pun awex kw . . oke , sumpah aq menangis time tu .:face32: ap dok salah aq kat kw ? smpai kw sanggup buat aq mcm nie . . walaupun aq slalu marah kw , tapy aq ttap syg kw tahuu . . tapy skrg , sorey aq memang dha ta bule nak terima kw dlm idup aq lagy dolaa . .go in my life . :face36:

hari tu , kw nk pasang dua ngn Hana kan kan , oke aq mengalah and berundur diri untuk korang , aq akan happy bile tgk korang happy . . tapy hana buat hal kan kan . . sokey aq faham .:face4: kw ajak getback , sokey aq terima time tu . . mule dari time tu kte mule happy balik kan kan . . tapy mlm time malaysia layan indon , ad sorang pmpuan , im aq ckp awex dolaa kew , and then aq ckp yup ,why . pmpuan tu ckp , sebenarnya die pun awex kw . . yallah sumpah aq menangis mcm pew time tu . . ta sangke kw sanggup menduakan aq dolaa .!!!!! ap salah aq kat kw dolaa ? kw ckp , ta nak buat peragai lagy kan ! acal kw still buat jgakk . :face29:

Aq seorang perempuan yg lemah dolaa . . aq ad hati and perasaan . . bile aq tnye pmpuan tu sape , kw ta nak mengaku and kw bule ckp tu just ex jew . . otak awk ex !!!! kesabaran aq dha ilang dok ngn kw dolaa . . dha lha g ngn pempuan tu . . skrg pun , aq dha mule lupekan kw dolaa . . aq kat sini sentiase mendoakn yg terbaik untuk kw . :face40: aq harap kw berubah dolaa .:face37: aq ta nak semua perempuan jdy mangse kw ! semua rase mcm ap yg aq rase !!! aq harap kw , dgan ketiadaan aq dlam idup kw , kw berubah .:face75: oke lha , aq malas nk storey pasal kw panjang-2 lebar . . akhir kate , aq harap kw berubah . . kbye .

skrg ecah nk storey pasal membe baik ecah , nme die Beta Bela Amin . acal korang rase name die pelik ? memang pun , tapy sedap kan kan . . oke , die seorang yg baik hati . aq suka membe ngn dye , die caring pasal aq . syg kw . . tady aq nak nangis bace blog kw . sbb kw sebut pasal mati . . kw jgn lha mati dulu , nti sape yg nak ajar aq , spe nk ambik berat tentang aq , spe nk marah aq , aq sgt memerlukan kw kawan :face22: . aq harap kw ta tinggal kan aq oke . . kw mintak aq supaye tahun depan ta buat masalh kat sekolah kan kan , oke aq janji ngn kw beta , aq ta buat masalh and aq belajar betol-2 . . hope hbgan membe kte nie kekal smpi bile-2 . . :face19:

k lha penad ahhh storey panjang-2 lebar . .tgan mcm nka putus dha nie . . hee , next time ecah updat lgy k blog nie . .byee assalammualaikn kawan-2 . . flying kiss smpiii muah muahh . .:face19:

#syg BFF sye BETA BELA AMIN :n: . ktowg bukan less oke . . BFF .


Older Post | Newer Post