Sweet Bumblebee.
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Story About The Best


cinta sejati
Khamis, 5 Januari 2012 | 8:31 PTG | 0 panda

assalammualikum . sebelom ke sekolah ecah nk update blog dulu . wehehe . hope korang sudi bace lha ye . topic hari nie , cinta sejati . wahh ! oke . straight to the point . cinta sejati hanya dtg dari allah . mcm mne pun kte syg die , kte setia ngn die . tapi kalau allah tulis die bukan jodoh kte , kte akan berpisah jgak ngn die :) ecah still tunggu capital S . walaupun die ckp , die ngn ecah ta kan getback . insyallah kalau ad jodoh ta kemane kann . beta penah ckp , yg die akan doakan ecah dpat capital S balik evenn bertahun pun ecah tunggu . insyallah . btw kadang-2 ecah jeles jgak tengok membe membe ecah . dorang ad bf . tapi ecah . wehehe sokey . ecah nk tunggu capital S ecah . ecah slalu mimpi die . yallah . lepas sedar dari mimpi tu , air mati ecah mesti akan menitik . ecah syg die . ye , dulu ecah bodoh sbb ta pandai hargai cinta die . mybe time tu ecah belom kenal cnta sejati . die bukan cinta pertama ecah , tapi kalau bule ecah nk die cinta terakhir ecah . ecah hanye mampu berdoa , allah yg menentukan :[

kalau ingat-2 balik time coup ngn capital S , sumpah best and die sweet . dulu die slalu bgy ayat jiwang kat ecah . kalau bace mct yg die bagy , ecah mesti bule senyum sorang-2 . die pandai pujuk , die caring , die setia , die ta pandang paras rupe semua . die pandai nyanyi die pandai main gitar . ecah rindu die . tapi , die mesti dha ta ingt ecah kann :'[ teringat time webcam ngn die . sumpah muke die comel . kalau die ketawe or senyum lagy lha +++ comel . lepas ecah break ngn die , ta lame lepas tu die dha ad penganti ecah . oke , time tu ecah jeles . evenn ecah dha ad pakwe . lepas break ngn die , ecah ad coup ngn 2 org . tapi sumpah , dorang ta same ngn capital S . dulu time coup ngn capital S , ecah yg slalu madah buat pergai ngn die . tapi die still maafkn ecah and bgy peluang .tapi ecah bodoh , ta pandai hargai peluang yg org dha bgy . now ecah yg menyesal :'[

korang-2 kalau nk coup tu biar lha setia oke . jgn jadi mcm ecah . now ecah yg menyesal dulu buat die mcm tu . kalau mase bule berputar balik , ecah nk setia ngn die , ecah nk dgar ckp die . bule kew die terima ecah balik dlm idup die ? ecah slalu berdoa agar allah buka pintu hati die , untuk terima ecah balik :[ oke , ecah bagy tahu korang capital S tu adalah SYAH AIZAT . ecah syg die , ecah cinta die . ecah nk die blik dlam idup ecah :'[ hope die bace storey ecah . k lah , penad storey panjang-2 . babai tc .

# KAT ATAS TU AD PIC ECAH WEBCAM NGN DIE DULU <3


Older Post | Newer Post