Sweet Bumblebee.
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Story About The Best


kawan .
Sabtu, 28 Januari 2012 | 10:38 PTG | 0 panda
yeahh , kte dha ta same sesi sekolah lagy kn . kw dha pagi , and aku petang . tapi aku still ingt kw kawan . bukan semudah yg kw sangkekan nk lupekan kw . kw dha bnyak tolong aku . aku 2 3 hari nie , aku ta de mood langsung dok . aku on9 pun ta im sape sape dok . aku rindu kw sgt sgt dok . kalau bule , hari hari aku nk jmpe kw mcm tahun lepas . nak naik van gi sekolah same same , nk mengumpat same , nak lepak same same ngn kw , kalau bule aku nk alwys same ngn kw kawan . bukan senang aku nk lupekan semua kenangan kte kawan :'[ aku ta penah anggap kw mcm sampah ke ap . yeahh , kw kawan aku selamenya dok . now kat sekolah , aku dha ta rapat ngn sape sape dok . aku just rapat ngn fateha jew . banyak aku nk shate cete ngn kw . tapi ta de masa kan kte nk meet ? tolong jgn pikir lain k :'[ 7 or 8 nie kteowg semua dha naik pagi , aku ngn fateha nk rehat ngn kw . kalau bule , aku nk mcm tahun lepas tahu . aku syg kw tahu . kw bnyak tolong aku . kw yg bgy aku semngat suruh tunggu capital S kan ? yeahh , aku tunggu die even bertahun dok :'[ aku bukan ta nk im kw or ap , aku tengah ta de mood dok . sorey kawan . aku ta kan lupekan semua kenangan kte bersame . kenangan paling susah aku nk lupekan adlah time kte hang same same and time kw sambut befday aq kat taman kann ? time tu sumpah aku happy dok , sanggup ponteng puase same same sbb takut batal termakan tepung . yeahhh , aku rindu time tu dok :'[ kw ta selfish kawan , kw ta ego . aku suka membe ngn kw kawan . please jgn ingt aku lupekan kw kawan . aku ta kan lupekan semua kenangan kte kawan :'[ oke lha , aku dh ta tahu nk storey ap lgy . tapi aku ta kan lupekan semua kenangan kte kawan :) ta akan pernah aq padam semua kenangan kte . good luck for pmr kawan >.- aku sentiase doakan kw yg terbaik :) kbye :*

# iloveyouu Beta bela amin and nurul fateha muhd nazari <3


Older Post | Newer Post