Sweet Bumblebee.
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Story About The Best


iloveyou biy
Isnin, 28 Mei 2012 | 10:02 PTG | 0 panda
hoho assalmmualikum , amacam korang sihat ? yang ta sihat tu gi makan ubat sane , kang berjangkit ngn blog aku kang :D oke oke hari nie nak share cete siket . nak tahu ke pasal ap ? k pasal boprend baru kite lha * k gedik *

name boprend aku Fathul Iskandar Bin Mohd Zaid . umur die ? 19 kut . haha sorey ta ingt sgt umur die :D die belom keje lagy but die study . nmpk ta nmpk ta ad mase hadapan :D die baik , die suka buat aku ketawe , die caring pasal aku yang paling penting die ta EGO :) fine biy aku jauh :'( gedik betol lha die nie gi belajar jauh2 . kat Kedah k Kedah . jauh tuuuuu :3 pape pun imissyou biyy :') belajar elok elok k kat sane . bby sentiase ingt biy kat sini :)

# lu curang stanby biyy :*


Older Post | Newer Post