Sweet Bumblebee.
Bonjour!

Can I know what is meaning of heart?
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Story About The Best


single
Sabtu, 30 Jun 2012 | 6:19 PG | 0 panda
hye hoii . lahaiii , sejep je haritu ad relay . tapi now dha single balik . hati aku belum bole accpt sape2 lagy maaf kan saya F I . yeahh awk baik sgt , tapi ta gune jgak kalau sye terima awk then sye tade hati and perasaan kat awk kan ? hye ex boyfriend sye rindu awk . alhamdulilah now awk dha nak reply text sye ,sye callpun awk dha angkt . happy sgt2 , if kte oncall mesti ad je benda awk nk buat sye ketawe . ta sia sia sye tunggu awk selame 10 bulan kan ? kenemaki hamun ngn awk. tapi sye ta kesah dan sebaliknya sye sabar tunggu awk . betul kate mak sye , if kte sbar tungu someone insyallah , allah akan lembutkan hati die dan dekatkan die dengan kte :') awk , sumpah sye rindu awk . 10 bulan k sye tunggu awk , dengan memacam dugaan tapi sye tetap sabar . sye ta mintak pun kte getbcak skrg tapi sye mintak kte getback lepas sye pmr .sye penah janji ngn awk kan , yang sye akan beljar sungguh sungguh :) mybe dengan awk dha kembalik dlm hidup sye walaupun sebgai membe ,sye dha bersemangat balik nak beljar . Dan ta delah kat sekolah sye asyik pikir awk . awk sye nak ckp nie " Hanya Aku Cinta Kau Seorang " :D sye harap awk dpat bgy sye peluang yang ke-2 . even dha 10 tahu kte break , tapi sayang sye kat awk tetap same mcm kte coup dulu :) sye syg awk S A . hope awk jadi yang terakhir buat sye Syah Aizat <3


Older Post